Sponsors

 

Wilt U ons sponsoren?.

Samenwerkingen

 

De regiopolitie Groningen.

 

Het Rode Kruis afdeling Groningen. Wederzijdse ondersteuning bij evenementen.

 

In 6437 meter van de Hortus Haren naar het centrum van Groningen. De 4 mijl van Groningen, het grootste loopevenement van Noord Nederland. 

 

"Het geluid van een Harley op een cassettebandje". Dit was de wens van een ziek kind dat in het ziekenhuis lag......
Daarmee was de Toyrun/Actie stoomboot een feit.

 

Naast de achtste en de kwart triatlon heeft de Speedman een estafette triatlon voor trio's over de kwart afstand.
Een veelzijdig en laagdrempelig evenement voor zowel de serieuze wedstrijdatleet als de recreant. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een aantrekkelijke en sportieve dag.

 

 

Stichting Egg Run heeft ten doel het bevorderen van het (geestelijk) welzijn van in ziekenhuizen opgenomen kinderen, waarbij het verplegend personeel niet wordt vergeten.

 

Walk for life Groningen, de voorloper van de  Terry Fox Run (die was genoemd naar Terry Fox, die in 1980 met zijn 'Marathon of Hope' geld inzamelde voor kankeronderzoek) is een recreatieve loop/wandeltocht.

 

De Bommenberendloop is een halve marathon, georganiseerd in de periode van de viering van het Gronings ontzet.

 

De Nacht van Groningen loopt door de binnenstad van Groningen. Voor recreatieve deelnemers is er de mogelijkheid om een keuze te maken uit verschillende afstanden.

 

De Winter Triatlon Groningen is 5km lopen, 25km fietsen en 10km schaatsen. Is u dat te weinig: lopen 10km, fietsen 45km en schaatsen 20km.

Evenement Organisaties

 

Loopgroep Astrea is opgericht op 1 september 1984 en telt ongeveer 100 leden. Het is een gezellige groep, voornamelijk gericht op de individuele prestaties van iedereen en minder gericht op de wedstrijdtraining.

 

Triatlon Vereniging GVAV-Rapiditas Groningen: organisator van diverse trathlons in Noord Nederland.

 

Loopgroep Bedum, bestaande uit een groep enthousiaste hardlopers en -loopster, organiseert jaarlijks de Bedumer Bosloop.

 

Inter-Action organiseert, adviseert en initieert "sportieve" interacties.

 

Zie-Omme-Zijde (ZOZ), organisatie van bijzondere evenementen.

 

Driftende Grand Prix machines tijdens de Dutch TT, het sensationele WK Superbike, de WK 500 km, de Rizla Racing Day maar ook de cadans van de wielrenners tijdens de Ronde van Drenthe.

Verkeersbegeleiding en verkeersregelaars

 

VBN: regio Noord Nederland. De professionele verkeersbegeleiders en verkeersregelaars.

 

BMW Motorbegeleidinsteam Nederland: regio Amsterdam. Een vereniging van enthousiaste BMW motorrijders, die zich voornamelijk bezig houdt met de verkeerstechnische assistentie bij evenementen.

 

Euro Motard Service: regio Heerlen. Mobiele verkeersregeling, mobiele beveiliging & Security, motarddienst voor hulpdiensten en organisatie.

 

Motor Begeleidings-Team (MBT): regio Randstad. Motorrijders/verkeersregelaars voor een professionele begeleiding van uw evenementen.

 

Stichting Motorteam: regio Brabant. Civiele assistentie bij sportevenementen. Al meer dan 25 jaar de assistent van de politie met het begeleiden van sportevenementen over de openbare weg.

Verkeershandhaving en verkeersveiligheid

 

3VO, voor veilig verkeer.

 

Sinds 1947 zijn in Nederland verkeersbrigadiers behulpzaam bij het oversteken op hun weg naar en van school.

 

De verkeersregelaarssite van de Stichting Verkeersbrigadiers. Achtergrond informatie over verkeersregelaars in Nederland.