Informatie en aanmeldingen


Vrijwilligers

De StEB telt ongeveer 70 vrijwilligers. Deze zijn vrijwel allemaal door de StEB zowel theoretisch als praktisch opgeleid tot beroepsverkeersregelaar. Na een examen zijn zij voor een periode van vijf jaar aangesteld. Daarmee kunnen zij zelfstandig of in groepsverband verkeersregelende taken uitvoeren. Lijkt het u leuk om ook verkeer te regelen, dan kunt zich aanmelden als aspirant-vrijwilliger door geheel vrijblijvend een e-mailbericht te sturen aan onze secretaris. Vergeet niet uw naam, adres en telefoonnummer te vermelden.


Evenementen

De StEB begeleidt jaarlijks zo'n 125 activiteiten, hoofdzakelijk in de Provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Deze begeleidingen varieren van de inzet van twee verkeersregelaars tot veertig verkeersregelaars. Bij de grotere evenementen is een evenementencoordinator aangesteld; deze is verantwoordelijk voor het contact met u als organisatie en stelt het plan van inzet op. De evenementencoordinator is het aanspreekpunt gedurende de inzet.

Heeft u belangstelling voor onze begeleiding van uw evenement, dan kunt u door het sturen van een e-mailbericht contact opnemen met onze planning.


Privacy-reglement

Uiteraard beschikt de StEB als moderne

organisatie over een privacy-reglement. Klik

hier om het reglement te downloaden.


Terug naar de startpagina.